DaltonVisie is het magazine van de NDV en is er voor en van iedereen die te maken heeft met en geïnteresseerd is in het daltononderwijs. DaltonVisie verschijnt vier keer per jaar. De aangesloten leden ontvangen automatisch het magazine. Verder zijn er de volgende abonnementen:

Algemeen  Een abonnement op DaltonVisie kost €25.- per jaar.
Lerarenabonnement Indien u werkzaam bent bij een onderwijsinstelling die lid is van de NDV, dan kunt u zich inschrijven voor een Lerarenabonnement. Dit abonnement kost €20.- per jaar.
Pabostudent Bent u student op een pabo met een opleidingslicentie van de NDV, dan kunt u voor  €10.- per jaar een pabo-abonnement afsluiten.
Pabocollectief Pabo’s met een opleidingslicentie van de NDV kunnen voor €10.- per persoon per jaar een collectief abonnement afsluiten. Hiermee kunnen meerdere exemplaren per uitgave worden verkregen. Het aantal gewenste exemplaren per uitgave wordt eenmaal per jaarabonnement vastgesteld. De postzending is gericht aan één persoon, die zorg draagt voor de interne verspreiding van de uitgave.

Het abonnement gaat in nadat de betaling is ontvangen.

De redactie nodigt iedereen uit om ideeën in te sturen, te reageren op de inhoud of zélf een bijdrage te leveren. Voor al uw vragen, suggesties en bijdragen mail naar : redactie@daltonvisie.nl

Klik hier om te registeren