DaltonVisie is het magazine van de NDV en is er voor en van iedereen die te maken heeft met en geïnteresseerd is in het daltononderwijs. DaltonVisie verschijnt vier keer per jaar. De aangesloten leden ontvangen automatisch het magazine.

Ga naar DaltonVisie online

Informatie over de abonnementen

Algemeen

Een abonnement op DaltonVisie kost € 25,– per jaar. Een abonnement op Daltonvisie loopt per schooljaar. Opzeggen van het abonnement dient vóór 1 augustus schriftelijk kenbaar gemaakt te worden aan secretariaat@dalton.nl.

Lerarenabonnement

Indien u werkzaam bent bij een onderwijsinstelling die lid is van de NDV, dan kunt u zich inschrijven voor een Lerarenabonnement. Dit abonnement kost €20,- per jaar.

Pabostudent

Bent u student op een pabo met een opleidingslicentie van de NDV, dan kunt u voor € 10,– per jaar een pabo-abonnement afsluiten.

Pabocollectief

Pabo’s met een opleidingslicentie van de NDV kunnen voor € 10,– per persoon per jaar een collectief abonnement afsluiten. Hiermee kunnen meerdere exemplaren per uitgave worden verkregen. Het aantal gewenste exemplaren per uitgave wordt eenmaal per jaarabonnement vastgesteld. De postzending is gericht aan één persoon, die zorg draagt voor de interne verspreiding van de uitgave.

Het abonnement gaat in nadat de betaling is ontvangen.

De redactie nodigt iedereen uit om ideeën in te sturen, te reageren op de inhoud of zélf een bijdrage te leveren. Voor al uw vragen, suggesties en bijdragen mail naar: secretariaat@dalton.nl.

Sluit een abonnement af

1. Soort abonnement

Ik wil graag het abonnement voor *

2. Persoonlijke gegevens

Ik ben

2. Gegevens school/pabo

Deel deze pagina

Uitgelicht