Wil jij een master halen en je tegelijkertijd verder professionaliseren in het daltononderwijs? Neem je graag het voortouw in het verbeteren van het daltononderwijs op jouw school? Schrijf je dan voor 15 augustus 2018 in voor de Master Leren en Innoveren Onderzoekende Ontwerper (MLI OO) van Saxion in Deventer. Deze master heeft een speciale en unieke track daltononderwijs, waarbij je het officiële certificaat ‘Daltoninnovator’ van de Nederlandse Dalton Vereniging (NDV) behaalt. 

Tijdens de master word je opgeleid tot een ontwerper, om vanuit jouw deskundigheid onderwijsontwikkelingen op gang te brengen die vernieuwend zijn, en daarvoor onderwijs te ontwerpen. In de tweede plaats word je een onderzoeker. Je evalueert de opbrengsten van je onderwijsvernieuwing en je toetst de effectiviteit van het leren. In de derde plaats word je een expert met betrekking tot het leren en het domein waarin je je twee jaar lang hebt verdiept. Ten slotte vervul je de rol van begeleider en gesprekspartner voor collega’s.

Keurmerk 

De Nederlandse Daltonvereniging verleent een keurmerk aan onze Dalton-track. Dat betekent dat je naast je mastertitel ook het certificaat ‘Daltoninnovator’ van de NDV ontvangt. Op dit moment is dat uniek in Nederland.

– De competenties die je opdoet zijn praktisch en direct toepasbaar in je onderwijspraktijk. 
– Vanaf de eerste bijeenkomst ben je bezig met een eigen project, binnen jouw school. 
– Je wordt begeleid door een onderzoeker van het lectoraat Vernieuwingsonderwijs. 
– Je studeert samen met een cohort studenten die werkzaam zijn in het daltononderwijs.
– Er is ruime aandacht voor het ontwerpen van daltononderwijs.

Deze master start in september 2018

Schrijf je in vóór 15 augustus!

of neem contact op met Patrick Sins, lector Vernieuwingsonderwijs (p.h.m.sins@saxion.nl)

Deel deze pagina

Uitgelicht