Wij hebben vacature ruimte bij ons op school! Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

 

Twee collega’s volgen hun hart en gaan ons hechte team verlaten. Daarom  zoeken we met ingang van  1 maart 2017 (of zo spoedig mogelijk daarna) nieuwe collega’s. De vacatures betreffen een plek in groep 2/3 (5 dagen) en groep 5 (3 dagen).  Bij goed functioneren kun je na de zomervakantie blijven op de Windwijzer of bij onze stichting Prisma. Tevens behoort een LB functie tot de mogelijkheden als je aan de juiste competenties voldoet.  
 
Wat verwachten we van de nieuwe collega’s?
 
 Je pedagogisch en didactisch handelen is op goed niveau, waarbij je voor de kinderen een superjuf of meester bent
 Je bent in het bezit van de Dalton licentie of hebt kennis van de Daltonprincipes en werken volgens deze visie past bij je 
 Je onderschrijft onze Oecumenische identiteit en kan daar vanuit je eigen identiteit handen en voeten aan geven in de praktijk 
 Je bent goed in staat om professioneel te handelen en werken, bent leerbaar en staat open voor feedback
 Je bent iemand die op een open, eerlijke en nieuwsgierige manier communiceert, zowel intern als extern
Als je bij ons komt werken krijg je de kans om onderdeel te zijn van een hecht en samenwerkend team én om veel ervaring op te doen die bijdraagt aan je eigen professionele ontwikkeling. Je mag rekenen op een goed begeleidingstraject.
Krijg je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan zo spoedig mogelijk een filmpje van je op waarin we een eerste indruk van je krijgen ten aanzien van (één van de) bovenstaande competenties. Sluit ook een CV bij. Doe dit voor 15 januari  2017.                

Stuur je filmpje en CV via “we transfer” naar:  directie@windwijzer-almere.nl
t.a.v. Esther van Wageningen

Deel deze pagina

Uitgelicht