Ben je ambitieus en ga je voor ontwikkeling? Dan moet je bij OPSPOOR zijn! De toekomstmakers, dat zijn wij. Bij OPSPOOR helpen we onze leerlingen om zich op een eigentijdse manier te kunnen ontwikkelen.

Het Parelhof zoekt een mens zonder vrees!
Directeur Dalton kindcentrum (1fte), per 1 augustus 2020.

Het Parelhof zoekt een nieuwe directeur. Iemand die lef combineert met menselijkheid, leiderschap en teamgeest. We zoeken een mens zonder vrees.

De verbindende factor
Het Parelhof is een Dalton kindcentrum in Purmer-Noord. Binnen de muren van Het Parelhof werken basisschool, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang nauw samen met culturele en ondersteunende diensten. De directeur is de verbindende factor. Hij of zij is in staat de belangen van alle partijen te behartigen, zelfs als ze tegenstrijdig zijn. De directeur heeft zicht op wat er buiten de muren gebeurt en bouwt bruggen naar de wijk.

De directeur die durft!
De persoon die wij zoeken durft initiatief te nemen, dingen uit te proberen die nog niemand eerder deed én de directeur durft te vragen. Hij of zij vertrouwt op het team en alle aanwezige kennis. Andersom kunnen teamleden, partners, leerlingen en ouders rekenen op de directeur. Hij of zij wil zich verdiepen in wet- en regelgeving van zowel onderwijs als kinderopvang en zet daarbinnen de menselijke maat voorop. Dat betekent ergens voor staan en verantwoordelijkheid durven nemen.

Nieuwe ambities
Het Parelhof gaat uit van een eigen visie, gebouwd op de Dalton kernwaarden. Daar zijn we trots op. Die visie, waarin een hoofdrol is weggelegd voor burgerschap, wordt door het gehele team gedragen. We zoeken een directeur die van daaruit nieuwe ambities waar wil maken. Iemand die naar ons handelen wil kijken én naar het eigen, zodat we nog beter worden in wat we doen. We zoeken iemand die toekomst wil maken, samen met ons.

Ga jij voor deze uitdaging?
Dan kun je je sollicitatie voor 23 februari 2020  richten aan jeanine.timmerman@opspoor.nl, o.v.m. vacature DKC het Parelhof. Voor vragen kun je met Jeanine bellen op 0299-820919 .

OPSPOOR verzorgt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in Purmerend en omliggende gemeenten. Op onze 37 scholen werken wij dagelijks met passie voor onderwijs aan de ontwikkeling van onze toekomstmakers.

Deel deze pagina

Uitgelicht