Beste deelnemers aan het DaltonCafé,

Sinds april vorig jaar (9 april 2020) is het DaltonCafé een jaar digitaal in de lucht. We hebben die eerste keer besproken hoe we het onderwijs op afstand vorm konden geven en we wisselden ervaringen met elkaar uit. Wie had gedacht dat we na een jaar nog steeds bezig zijn met het afwisselen van digitaal en fysiek onderwijs?

Het lijkt ons fijn, inspirerend en bemoedigend om elkaar nog een keer te treffen rond diezelfde datum, om met elkaar te bespreken waar we staan. Het was en is zwaar om zo te moeten schakelen tussen fysiek en op afstand. Het zal ook vast zo zijn dat het niet altijd lukt om zo les te geven als je zou willen. We hebben echter ook mooie berichten ontvangen en het onderwijs is verder ontwikkeld.

Aanmelding DaltonCafé 12 april 2021

Het lijkt ons goed om ervaringen met elkaar te delen. Daarom hebben we een extra DaltonCafé ingelast op maandag 12 april 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Wat is er veranderd aan ons onderwijs?

Hoe geef je in deze omstandigheden vorm aan daltononderwijs?

Welke ontwikkelingen wil je vasthouden?

Dit zijn vragen die we met jullie willen bespreken op maandag 12 april. Je kunt je opgeven voor dit extra DaltonCafé via deze aanmeldlink.

Oproep input dalton café 12 april 2021

Omdat we weten dat jullie blij worden van concrete inhoud willen we jullie vragen, om aan te geven of je zelf een lesidee (o.i.d.) wilt presenteren op 12 april. Wat heeft jou een stap verder geholpen? Waarvan krijg jij energie? Waardoor leven jouw leerlingen op? Geef dit aan op het aanmeldformulier. Graag uiterlijk 22 maart as. We hopen dat we een aantal inzendingen krijgen waarmee we een OpenSpace sessie met jullie kunnen organiseren.

Even in het kort:

dag

12 april 2021

tijd

16.00 – 17.00 uur

plaats

Online, link wordt voorafgaand verstuurd.

doelgroep

PO en VO

Hartelijke groeten,
Patrick Sins
Marja Out
Vera Otten

Deel deze pagina

Uitgelicht