Graag zou ik uw aandacht en medewerking willen vragen voor het volgende:
Al vele jaren ben ik werkzaam als docent en daltonopleider en ben ik nieuwsgierig naar de verschillende verschijningsvormen van de daltontaak. Voor het lectoraat van Patrick Sins mag ik nu gaan onderzoeken welke soorten taken er op de Nederlandse daltonscholen worden gebruikt.

Wat we verstaan onder `daltontaak` kan namelijk heel ruim worden opgevat. We hopen hier duidelijkheid over te kunnen geven zodat we er tijdens het Dalton Congres op 6 november 2024 al wat over dit onderwerp kunnen presenteren.

Ik zou u daarom enorm dankbaar zijn als u de vragen zou willen beantwoorden, of als u de link of de QR-code zou willen doorsturen naar collega`s die daartoe bereid zijn. We hopen natuurlijk dat alle scholen mee zullen doen!
Het invullen van de vragenlijst (waaronder ook de mogelijkheid om een voorbeeld van de taak te uploaden) zal in de meeste gevallen ongeveer 10 minuten tijd kosten.

Invullen van de vragenlijst kan via https://easionsurvey.parantion.nl:443/9NeKa of via de QR-code.

Uiteraard zullen de antwoorden en voorbeelden met uiterste zorgvuldigheid behandeld worden. We zullen de gegevens uitsluitend gebruiken ten behoeve van dit onderzoek.

Dit onderzoek gaat over daltontaken in het PO; voor het VO komt er binnenkort een andere vragenlijst.

Alvast heel erg bedankt voor de moeite!
Mochten er nog vragen zijn, neem dan alstublieft contact op met Brigitte Witmus.

E: b.witmus@thomasmorehs.nl
T: 06-12082055

Deel deze pagina

Uitgelicht