Beste Dalton-collega’s,

Mijn naam is Jody van den Berg, ik ben 42 jaar oud, vader van Axel (13) en Phebe (11) en leef gelukkig samen met Renske. Sinds 1999 ben ik verbonden met het Daltononderwijs. Ik kon niet goed aarden in het reguliere VO en heb dat jaar examen mogen doen op Dalton Voorburg. De enige plek waar ik als wiskundeleraar wilde terugkeren, omdat ik had ervaren dat je daar mocht leren als mens en niet als leerling. Op Dalton Voorburg heb ik de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen binnen de Dalton Onderwijs Commissie (DOC), als afdelingsleider klas 2 en tot slot als conrector.

De afgelopen twee jaar ben ik als integraal schoolleider werkzaam op de Daltonbasisscholen Eglantier Buiten (Delft) en ‘t Prisma (Rijswijk) en ben ik penningmeester van de NDV Regio ZHZ.

Ik heb het geluk gehad dat ik het Daltononderwijs als leerling, leerkracht, schoolleider VO en PO heb mogen ervaren. In de afgelopen jaren heb ik hiervan meegenomen, dat mijn rol en levensfase mogelijk verandert, maar dat de kern in alle rollen voor mij gelijk is gebleven:

Leef, leer en werk vanuit vertrouwen, zowel in je omgeving als in jezelf!
Met deze houding en mijn ervaring hoop ik de aankomende tijd als nieuw bestuurslid een bijdrage te leveren aan onze vereniging.

Deel deze pagina

Uitgelicht