Nieuwe bestuursleden gezocht

Het Algemeen Bestuur van de NDV is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden (m/v)  die beide werkzaam zijn in het primair onderwijs (PO) en actief lid zijn van een van de regio’s PO.

De kandidaten zijn personen die op een enthousiaste en inspirerende wijze willen meebouwen aan de toekomst van de daltonvereniging. Na een inwerk- en meeloopperiode is het de bedoeling dat een kandidaat voorzitter wordt van de landelijke visitatiecommissie PO en de andere kandidaat vice-penningmeester wordt met de bedoeling  na een ruime inwerkperiode de functie van de huidige penningmeester over te nemen.

Alle bestuursleden van de NDV verrichten hun werkzaamheden op basis van vrijwilligheid. Alleen onkosten zoals bv. reiskosten worden vergoed.

Heeft u belangstelling?

Voor meer informatie over de functie van vice-penningmeester kunt u  tot uiterlijk 5 september 2016 contact opnemen met Paul Meuwese (penningmeester) via meuwese@hetnet.nl  of 06 2802 0039 en voor meer informatie over de functie van voorzitter landelijke visitatiecommissie  met Lou Pinckaers (AB-lid) via loupinckaers8@gmail.com of 06 1449 8203.

Bij getoonde belangstelling stellen wij het op prijs dat u ons (Lou Pinckaers en Paul Meuwese) een schriftelijke motivatie stuurt waarom u zich kandidaat stelt.

Na 5 september 2016 volgen gesprekken met de sollicitanten.

Deel deze pagina

Uitgelicht