Een geslaagd congres.

Woensdag 13 april mochten we (weer) veel van onze leden welkom heten in de Deventer Schouwburg waar we even na 10.00 uur de aftrap gaven van ons congres.

Velen waren, hoorden we later in de wandelgangen, goed te spreken over het boeiende verhaal van Claire Boonstra. En dat bleek ook uit de reacties die wij mochten ontvangen via het evaluatieformulier. Overigens vindt u op onze website  een link naar een site waarop de dia’s staan die Claire Boonstra gebruikte. Ook over de lunch en de workshops was men over het algemeen tevreden.

Dat het een geslaagde dag was kwam zeker ook door inzet van vele leden die het lef hebben gehad zich in te zetten voor een workshop. Daar zullen heel wat uren voorbereiding in zijn gaan zetten. Wij sluiten ons aan bij de dank die onze voorzitter al uitsprak aan het begin van zijn column.

Er zijn veel evaluatieformulieren ingeleverd. Liefst zo’n 86% van de congresgangers gaf zijn/haar mening. De gemiddelde scores voor de diverse onderdelen van het programma van de congresdag lagen tussen 7,3 en 8,2. Hoe men de verschillende onderdelen precies beoordeelde kunt u elders in ieder geval op onze website bekijken en deels (als het lukt) in deze nieuwsbrief.

 

Namens de voorbereidingscommissie,

Paul Meuwese

Deel deze pagina

Uitgelicht