Beste daltoncollega’s,

Het is zover. De aanmeldingsperiode voor het daltoncongres van 3 november 2021 is gestart.

In de bijgaande brochure kan je lezen op welke locaties er een congresprogramma verzorgd wordt voor PO en VO. Tevens kan je per locatie zien hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Je kunt je aanmelden t/m 15 oktober 2021, maar wacht niet te lang met je aanmelding: op sommige locaties is het aantal plekken beperkt! Je moet je individueel aanmelden! Het is helaas niet mogelijk om het hele schoolteam in één keer aan te melden.

De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 65,- per persoon. Hiervoor krijg je koffie/thee, lunch, een borrel en de speciale jubileumuitgave van het magazine Daltonvisie

Hoe kan ik mijzelf aanmelden?

Ga naar www.daltoncongres2021.nl

Op deze website zie je het programma en ga je via het menu naar het aanmeld-/registratieformulier. In de eerste stap wordt gevraagd naar:

  • je persoonsgegevens;
  • voor welke locatie je hebt gekozen;
  • dieetwensen, etc.

Je kan nog niet kiezen voor de workshops/lezingen! (Dit kan vanaf augustus via de Congres App, die je toegestuurd krijgt). In de tweede stap wordt gevraagd naar je betaalgegevens. Je komt op een overzichtspagina waar je je gegevens kan controleren. Op deze pagina klik je op een button om je betaling te voldoen. Het betaalvenster verschijnt en je voert de betaling uit. Je krijgt via de mail zowel een bevestiging van je aanmelding als van je betaling (met daarbij als bijlage je betaalde factuur, zodat je deze kan declareren bij je school!). Hoe kies ik vervolgens de workshops/lezingen? Eind augustus krijg je een mail met daarin een toegangscode voor de Congres App, die je moet downloaden. In de Congres App maak je vervolgens je keuzes kenbaar.

Tot ziens op één van de locaties!

Secretariaat Nederlandse Dalton Vereniging
Binckhorstlaan 36 – M 1.19
2516 BE  Den Haag

Telefoon: 070-3315281
bestuursbureau@dalton.nl