De NDV heeft inmiddels een prachtige traditie van het online DaltonCafé waar ‘daltonianen’ periodiek aanschuiven (inloggen) voor een mooie inhoudelijke presentatie over een interessant onderwerp.

Onder het mom van ‘beter goed gejat, dan slecht zelf bedacht’ heeft Dalton International het idee overgenomen en wil iedereen die daar interesse voor heeft, uitnodigen om aan te schuiven bij het komende Dalton International Café.

Ja, 9.00 uur ’s morgens is voor de meeste mensen nog geen tijd om naar het café te gaan. Maar dit tijdstip heeft natuurlijk te maken met het feit dat de dag in Japan en China dan inmiddels een eindje verder op weg is!

Join us to focus on self-regulated learning and metacognition!

Dalton International is hosting a panel discussion on the important questions facing self-regulated learning and Dalton education.

 

In this webinar our panel of experts will explore the latest ideas, challenges, and opportunities connected with self-regulated learning.

 

Het café is een ontmoetingsplaats voor ‘daltonianen’ uit Nederland, Polen, Australië, Japan, China, Turkije…. En we vergeten vast nog een aantal landen op te noemen!


Thema:
 Metacognitie en zelfregulatie in het daltononderwijs.

Dag en tijd: Vrijdag 26 april a.s. van 9.00-10.30 uur

Platform:  Zoom

Programma:

  • 1st session:         9:00 am – 9:40 am (Amsterdam Time)
  • 2nd session:       9:40 am – 10:20 am
  • Q&A session:      10:20 am – 10:30 am

Inleiders:

  • Matt Birch/Kaj Schwermer (Dalton Tokyo Junior and Senior High School)
  • Patrick Sins (Professor Alternative Education Thomas More University of Applied Sciences)

Voertaal: Engels

Deelnemen?  meld je even aan bij: info@daltoninternational.org

 

Deel deze pagina

Uitgelicht