donderdag, 29 maart 2018 00:00

Uitnodiging inspiratiemiddag 18 april 2018

Graag nodigen wij u uit voor de inspiratiemiddag, die wordt gehouden op:

Woensdag 18 april 2018 in vergadercentrum Seats2Meet te Amersfoort (naast CS, Stationsplein 49). Tijd: 14.00 –17.00 uur.

 

Dalton in Groep 3 

Inspiratiemiddag verzorgd door Marrit Demmer en Hilde-Marie van Slochteren.

Via een coöperatieve werkvorm wisselen we de meegenomen good practices uit.

Impuls: de hele dag dalton. Hoe kan het eigenaarschap van de leerling in groep 3 vergroot worden aan de hand van praktijkvoorbeelden in de lijn van de gegeven impuls. Verder komen aan de orde de periodetaak in groep 3? En de overgang van groep 2 naar groep 3.

De middag staat open voor leraren met name van groep 3, daltoncoördinatoren en directeuren van daltonscholen. Ook opleiders en/of schoolbegeleiders van de NDV zijn van harte welkom.

U kunt zich aanmelden via www.dalton.nl. of via bijgaand inschrijvingsformulier.

Bekijk hier de inspiratiemiddag agenda.

De inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. U kunt zich tot een week voor de bijeenkomst inschrijven en u ontvangt van het bestuursbureau een bevestiging en factuur. De kosten bedragen € 30.- per persoon. Na betaling is uw inschrijving definitief. Let wel, restitutie is niet mogelijk. Wel kunt u zich laten vervangen. Bij overtekening van de bijeenkomst bekijkt de NDV of een extra middag kan worden aangeboden. De bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Het bestuur hoopt op de inspiratiemiddag veel collega’s te ontmoeten, wacht u niet te lang met aanmelden!